Ξεσηκωμός και στην Ηλεία ενάντια στους πλειστηριασμούς

 18/05/2024    06 : 27 : 24
πλειστηριασμοι
63 / 100

Πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς του Ν. Ηλείας έδωσαν την Παρασκευή 01/09 Συνέντευξη Τύπου απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση που διοργανώνεται από σωματεία και φορείς στην έδρα του fund (έναντι του ηλεκτρικού σταθμού Καλλιθέας) την Τρίτη 05 Σεπτέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι για την αποτροπή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας του συντοπίτη μας Γιάννη Λύτρα.

Τα σωματεία και οι φορείς εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε μία ακόμη οικογένεια που κινδυνεύει να χάσει από τις τράπεζες και τα funds το σπίτι που έφτιαξε με τον κόπο και τον ιδρώτα μιας ολόκληρης ζωής.

Σε όλους τους τόνους διαμήνυσαν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν μόνο του, ότι θα είναι δίπλα στην οικογένεια. Δε θα επιτρέψουν να γίνει αυτό το έγκλημα!

Τόνισαν ότι είναι τεράστιες οι ευθύνες και της κυβέρνησης της ΝΔ και των προηγούμενων κυβερνήσεων που με τους αντιλαϊκούς τους νόμους αντί να προστατέψουν την πρώτη κατοικία της λαϊκής οικογένειας αφήνουν ανεξέλεγκτα τα funds και τις τράπεζες που έχουν τελείως αποθρασυνθεί, να λυμαίνονται το βιος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων. Και μάλιστα σε συνθήκες που η λαϊκή εργατική οικογένεια ασφυκτιά λόγω της τεράστιας ακρίβειας στην ενέργεια και στα είδη λαϊκής πλατιάς κατανάλωσης από την μία και των χαμηλών μισθών και συντάξεων από την άλλη.

Τα σωματεία και οι φορείς υψώνουν φωνή αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Οργανώνουν την πάλη τους. Αντιστέκονται. Γιατί οι πλειστηριασμοί μπορούν να ανατραπούν μόνο με τον αγώνα, τη συμμετοχή, την αποφασιστικότητα.

Τέλος, κάλεσαν πολιτικά κόμματα, δημοτικές παρατάξεις, υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους να πάρουν θέση και να εκφράσουν έμπρακτα με τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της Αθήνας την αλληλεγγύη και της συμπαράστασή τους στο συντοπίτη τους για να μην χαθεί το σπίτι του.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!!

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}