Ξεκινά ξανά η λαίλαπα: Ξεσηκωμός στη Θήβα για να μην ξεσπιτωθεί 4μελής οικογένεια!

 22/09/2023    02 : 43 : 31
πλειστηριασμοι
68 / 100

Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη έξω από το σπίτι τετραμελούς εργατικής οικογένειας στη Θήβα, προκειμένου να αποτρέψουν να πεταχτεί η οικογένεια στον δρόμο, πραγματοποιούν το Εργατικό Κέντρο Θήβας, η Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών, σωματεία και φορείς της περιοχής, συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας της εργατικής οικογένειας και απαιτώντας την ακύρωση του συγκεκριμένου πλειστηριασμού.

Σήμερα είναι η ημέρα που έχει προγραμματιστεί η έξωση της οικογένειας, με τους συνδικαλιστικούς και μαζικούς φορείς να προχωρούν σε ολοήμερη συγκέντρωση έξω από το σπίτι της οικογένειας για την αποτροπή κάθε απόπειρας έξωσης.

«Δίνουμε συνέχεια στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της 9ης Αυγούστου και εντείνουμε την πίεση ώστε να μπει φρένο εδώ και τώρα στον πλειστηριασμό» αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Θήβας. Απαιτεί από την εταιρεία την ακύρωση του συγκεκριμένου πλειστηριασμού και τη ρύθμιση του χρέους της οικογένειας με όρους που να μπορεί να εξυπηρετήσει. Επίσης, διεκδικεί από την κυβέρνηση: Νομοθετική απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. «Κούρεμα» χρεών προς τις τράπεζες. Ρυθμίσεις στις οποίες να μπορεί να ανταποκριθεί η λαϊκή οικογένεια, χωρίς να υποχρεωθεί να υποβαθμίσει περαιτέρω τις ανάγκες της.

Μετά την παρέμβαση των σωματείων, ο αγοραστής συμφώνησε ότι θα αποσυρθεί από την αγορά του σπιτιού και το ίδιο καλούν τα σωματεία, να κάνει και η εταιρεία «do Value» για να μην πεταχτεί η οικογένεια στο δρόμο.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τετάρτης, το ΕΚ Θήβας πραγματοποίησε κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της «do Value» (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους, Μοσχάτο) με τη στήριξη του ΠΑΜΕ.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}