Ξέσπασμα Γκουντάρα για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο: 70.000 οικογένειες έπεσαν στην παγίδα των τραπεζών!

 01/10/2023    02 : 48 : 22
ontime
70 / 100

Μετά την ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού τους στον Γέρακα με τη Ναταλί Κακκαβά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας επέστρεψε με μία νέα δημοσίευση για να εξηγήσει τον λόγο που τον ώθησε σε αυτή την ενέργεια.

Ο παρουσιαστής είπε σε βίντεο μέσω Instagram story, ότι έχει διαβάσει σε δημοσιεύματα, πως «μένουν στον δρόμο» και ότι «τους παίρνουν το σπίτι».

Εξηγώντας τι συνέβη, ο ίδιος είπε:

«Θέλω και εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι επειδή μου λέει Νάταλι υπάρχουν κάτι τίτλοι “μένουν στο δρόμο τους αναγκάσανε να πουλήσουν το σπίτι” και τα λοιπά. Δεν μένουμε στο δρόμο μένουμε στο σπίτι της Νάταλί στο Λαγονήσι εδώ και τεσσεράμισι χρόνια».

Δείτε το βίντεο

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Πουλάω το σπίτι γιατί η δόση είχε πάει στον Θεό»

«Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι, το έκανα εγώ επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει εισπρακτική εταιρεία 15 τηλέφωνα τη μέρα για να υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο Θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου. Την ανάρτηση την έκανα την κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που να σημειώσουμε ότι από την τράπεζα -τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη- ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον» συνέχισε ο Γρηγόρης Γουντάρας.

Η ανάρτηση για την πώληση
Με μία φωτογραφία του έξω από το σπίτι που σκοπεύει να πουλήσει, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγραψε: «Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005, πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από την τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;» Φυσικά, απαντάω με χαρά…Πώς θα γίνει αυτό;;; Μη σας νοιάζει μου λένε, θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό (Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ‼️) Τώρα,το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ.. το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο) Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️ Και όπως έχουμε ξαναπεί, ΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε ☑️ Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε), όταν μπήκα στο σπίτι… Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας ΑΥΤΑ ‼️‼️‼️».

ΠΗΓΗ 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}