Νέος Πάτσης: Βουλευτής της ΝΔ εκπροσωπεί τα κοράκια των funds που αρπάζουν σπίτια

 13/06/2024    10 : 54 : 37
makeleio
74 / 100

ΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ “ΠΑΤΣΗΔΕΣ” ΣΤΗ ΝΔ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -“ΚΟΡΑΚΙ” ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αποκαλύπτει το makeleio.gr

Σας παρουσιάζουμε αυτούσια την καταγγελία αναγνώστη που έφτασε στα ηλεκτρονικά συρτάρια του “Makeleio.gr”:

“Η καταγγελία μου αφορά , τον ΒΟΥΛΕΥΤΗ μας της ΝΔ Κεφαλλονιάς Κο Καππάτο ο οποίος παραστάθηκε στο δικαστήριο για υπερχρεωμένα στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου Κεφαλλονιάς για λογαριασμό της DOVALUE.

Ως δικηγόρος που είναι θα ήταν κάτι θεμιτό , το θέμα είναι ότι υποτίθεται είναι και βουλευτής και εκπροσωπεί τον Έλληνα πολίτη .
Άραγε το γνωρίζουν στην βουλή ότι είναι δικηγόρος με την DOVALUE και κάνει για λογαριασμό της, διάφορες δουλειές?
Φυσικά δεν έχει κάνει μόνο αυτή την παράσταση, αλλά εκπροσωπεί όλες τις κατασχέσεις της DOVALUE.

ΔΕΙΤΕ τις προτάσεις που κατέθεσε ο ίδιος και τις υπογράφει”

ΔΕΙΤΕ το ΕΓΓΡΑΦΟ:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 1

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 3

ΕΠΙΔΟΜΑ 15.000 για τον ΑΠΛΗΣΤΟ βουλευτή της ΝΔ! Μιλάμε για ηθικό ανάστημα όχι αστεία!!!

Δημοσίευμα Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 για τον κο Καππάτο!

Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό κύριε βουλευτά

Ο κ. Παναγής Καππάτος είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και δικηγόρος στο επάγγελμα. Αμείβεται κανονικά με τη γνωστή βουλευτική αποζημίωση και όσα την συνοδεύουν, επιτροπές, έξοδα κλπ.

Η αμοιβή του κατατίθεται στον λογαριασμό του κάθε μήνα όπως προβλέπουν οι διατάξεις και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη, σύμφωνα μάλιστα με τα ισχύοντα μισθολογικά επίπεδα στην ελληνική αγορά εργασίας. Με λίγα λόγια ο κύριος Καππάτος είναι ένας ευνοημένος από το σύστημα και την Πολιτική και εκ των πραγμάτων, λόγω συνθηκών, ένας μικρός…πλούσιος εάν κανείς συγκρίνει να εισοδήματά του με εκείνα του μέσου Έλληνα.

Σε αυτή τη χώρα που είναι μικρή, γνωριζόμαστε πολύ καλά. Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ. Σύμφωνα με καταγγελίες τοπικών site της Κεφαλονιάς αλλά και τοπικούς παράγοντες, ο κύριος Παναγής Καππάτος υπέβαλε αίτηση η οποία έγινε αποδεκτή, σύμφωνα με την οποία του κατατέθηκε αποζημίωση ειδικού σκοπού για ζημιές που προκλήθηκαν από την πανδημία στο δικηγορικό του γραφείο. Διότι ο κύριος Καππάτος διατηρεί βεβαίως το δικηγορικό του γραφείο στο Αργοστόλι και πολύ καλά κάνει. Άλλωστε του το επιτρέπει και ο νόμος.

Η αποζημίωση που έλαβε ο κος Καππάτος είναι της τάξεως των 15.000 ευρώ. Θα έλεγε κανείς πως μπροστά στα εισοδήματά του από τη βουλευτική αποζημίωση σε ετήσια βάση, το ποσό αυτό είναι ευτελές. Όμως για έναν μέσο συνάδελφό του στην ελληνική περιφέρεια, το ποσό αυτό ίσως να ήταν και δώρο εξ’ ουρανού για να διασωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του. Ο κος Καππάτος επέλεξε να γίνει ρεζίλι και μέσα από αυτή τη διαδικασία που δείχνει μόνο κακομοιριά και μικρότητα, προτίμησε να εισπράξει αυτό το ποσό.

Η διαδικασία είναι νόμιμη και η είσπραξη του ποσού των 15.000 είναι νόμιμη επίσης. Εγείρεται ωστόσο ένα ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης. Πώς ένας άνθρωπος ο οποίος αμείβεται με την παχυλή βουλευτική αποζημίωση για να εκπροσωπεί τον λαό της Κεφαλονιάς στο κοινοβούλιο και να προωθεί να λαϊκά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, πώς αυτός ο άνθρωπος , ο αιρετός, μπορεί να συμπεριφέρεται με τόση απληστία και να επιδιώκει να βάλει χέρι ακόμη και σε μια αποζημίωση – βοήθεια, η οποία απευθύνεται σε εκείνους τους επαγγελματίες συναδέλφους του που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή είναι η κοινωνική αλληλεγγύη η οποία θα έπρεπε να διέπει τον βουλευτή Κεφαλονιάς;

Με αυτές τις ηθικές αξίες πορεύεται ο βουλευτής ; Για αυτές τις συμπεριφορές τον ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ; Για αυτό το ηθικό ανάστημα τον επέλεξε η ηγεσία του κόμματός του ;

Το ζήτημα πήρε το δρόμο για τη βουλή όπου κόμματα της αντιπολίτευσης θα καταθέσουν ερωτήσεις έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα. Αλήθεια με ποιον τρόπο θα απαντήσει ο κος βουλευτής στους συναδέλφους του στο κοινοβούλιο όταν τον ρωτήσουν… μα καλά ρε αδελφέ σου έλειπαν τόσο πολύ αυτές οι 15.000 για να ρισκάρεις την πολιτική σου φήμη και την κοινωνική σου ακεραιότητα σε αυτό το νησί του Ιονίου όπου όλοι γνωρίζουν όλους και οι πάντες γνωρίζουν τα πάντα ; Η μήπως αυτή η εκδήλωση απλιστίας για την αποζημίωση ειδικού σκοπού είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου; Μήπως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβονται κι άλλες ιστορίες που έχουν να κάνουν με άλλους κύκλους αποζημιώσεων ειδικού σκοπού και άλλα μεγέθη πρόσβαση σε άλλα κονδύλια ; Διότι η τοπική κοινωνία κύριε βουλευτά εάν ανοίξει το στόμα της δεν το κλείνει εύκολα.

Κανείς δεν κατηγορεί τον κύριο Καππάτο πως παρανόμησε. Οι αποκαλύψεις και τα σχόλια αφορούν το ηθικό ζήτημα που εγείρεται από την συμπεριφορά του.

Τι έγραψαν τα τοπικά site:

ΚΑΠΑΤΟΣ 1

ΚΑΠΑΤΟΣ 2

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}