Νέες κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από doValue, Intrum και Cepal

 25/09/2023    12 : 25 : 47
dovalue κινητοποιηση
70 / 100

Κινητοποιήσεις στην Αθήνα την Τρίτη και την Τετάρτη σε εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων – 15.000 πλειστηριασμοί ως το τέλος του χρόνου!

Σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη και την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη σε εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων στην Αθήνα, που διοργανώνουν Σωματεία και φορείς καλεί η Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι εξής κινητοποιήσεις:

  • Την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη στις 10 π.μ. στην «Intrum» (Λεωφόρος Μεσογείων 109) ενάντια στον πλειστηριασμό κατοικίας μια δημοτικής υπάλληλου και ενός επαγγελματία.
  • Την Τρίτη 5 Σεπτέμβρη στις 12 μ. στην «dovalue» (11.30 π.μ. σταθμός ΗΣΑΠ Καλλιθέας) για έναν αγρότη από τον Πύργο και για εργαζόμενους από τις γειτονιές της Αθήνας
  • Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη στις 10 π.μ. στη «Cepal» (σταθμός Συγγρού – Φιξ πεζόδρομος Κουκακίου) για επαγγελματίες και εργαζόμενους από την Αθήνα και τη Βοιωτία.

«Οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις επιστρέφουν μετά τη διακοπή του Αυγούστου. Πάνω από 15.000 πλειστηριασμοί μέχρι τέλος του χρόνου και χιλιάδες εξώσεις λαϊκών οικογενειών από τα σπίτια τους, είναι το ζοφερό άμεσο μέλλον που έχουν διαμορφώσει οι τράπεζες με όχημα τους νόμους των κυβερνήσεων.

Για να γίνει πράξη το σύνθημα “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, χρειάζεται το κάθε σωματείο, η κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα του αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας, για την αντίσταση στην άλωση των γειτονιών από τα επιχειρηματικά συμφέροντα», σημειώνει το ΠΑΜΕ και προσθέτει: «Έχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Απαιτούμε την καθολική προστασία της λαϊκής στέγης. Ευνοϊκές ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, διαγραφή τόκων και επιτοκίων, κούρεμα κεφαλαίου. Δόσεις με βάση τις δυνατότητες των οφειλετών».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}