Νέα κινητοποίηση στη doValue ενάντια σε πλειστηριασμούς

 17/04/2024    08 : 21 : 44
dovalue κινητοποιηση2
67 / 100

Νέα παρέμβαση έκαναν τη Τετάρτη, συνδικάτα και η Επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς στη «doValue», καταφέρνοντας να αναστείλουν τρεις περιπτώσεις πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών και να ρυθμίσουν τις οφειλές με όρους που μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες. Επίσης, έγινε παρέμβαση για μια ακόμα περίπτωση, όπου όμως θα χρειαστεί να γίνει και νέα συνάντηση.

Στη διάρκεια των παρεμβάσεων πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας από το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής και άλλους μαζικούς φορείς.

Με την ολοκλήρωση της κινητοποίησης ο Β. Συρίγος, μέλος της Επιτροπής του ΠΑΜΕ, επισήμανε, μεταξύ άλλων, πως οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά και η ακρίβεια τρώει το εισόδημα, «προσπαθούμε να ρυθμίσουμε δάνεια που φορτώθηκαν στις πλάτες μας και διογκώθηκαν την περίοδο της κρίσης. Όμως γίνεται προσπάθεια. Οι κινητοποιήσεις φέρνουν κάποια αποτελέσματα, να ανασταλούν κάποιοι πλειστηριασμοί και να ρυθμιστούν κάποια δάνεια. Δύσκολα τα πράγματα για τον λαό, εύκολα για τους τραπεζίτες και τα κοράκια που κάνουν πάρτι στις πλάτες μας και έχουν μαζί τους την κυβέρνηση, τις δικαστικές αρχές που δίνουν άλλοθι στη ληστεία του ελληνικού λαού. Καλούμε τον λαό να εκφράσει την αλληλεγγύη του σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε γειτονιά».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}