Νέα κινητοποίηση στη doValue ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας οικογένειας!

 24/09/2023    07 : 36 : 53
dovalue κινητοποιηση
65 / 100

Με ανακοίνωση – κάλεσμα του, το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο Ηλιούπολης καλεί τους κατοίκους, τα σωματεία της πόλης και τους μαζικούς φορείς να σταθούν στο πλευρό δημοτικής υπαλλήλου, το σπίτι της οποίας βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Οι εργαζόμενοι καλούν το λαό και τα σωματεία της περιοχής να μην επιτρέψουν να πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια της εργαζόμενης, αφού το σπίτι που βγαίνει στο «σφυρί» από τα «κοράκια» των εταιρειών είναι πρώτη κατοικία της οικογένειας.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους, κάνουν λόγο για «αρπαγή πρώτης κατοικίας, της συναδέλφισσας µας η οποία εργάζεται στους παιδικούς σταθµούς του δήµου µας. Τα κοράκια (doValue) βγάζουν σε πλειστηριασµό το µοναδικό τους σπίτι, όπου κατοικούν αυτή και τα 2 παιδιά της, µαθητές στο σχολείο».

Ο πλειστηριασµός θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023. Την ίδια μέρα οι εργαζόμενοι δίνουν ραντεβού στις 10.15 π.μ. έξω από το δημαρχείο, όπου θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση τους στα γραφεία της εταιρείας «dovalue» στην Καλλιθέα.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}