Νέα αποκάλυψη για τον Μάντζο του ΠΑΣΟΚ: Εκπροσώπησε την Intrum και σε δεύτερη υπόθεση κατά δανειολήπτη

 01/10/2023    02 : 59 : 21
δημοκρατια 4
65 / 100

Νέο κύκλο αντιδράσεων αναμένεται να πυροδοτήσει σήμερα η νέα αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Μάντζος ανέλαβε και δεύτερη υπόθεση, υπέρ fund – του ίδιου με την προηγούμενη υπόθεση (Intrum) – και κατά δανειολήπτη. Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα, πρόκειται για στεγαστικό δάνειο ύψους 130.000 ευρώ, του 2005, από την ίδια τράπεζα, ενώ η διαταγή πληρωμής, στην οποία αναφέρεται το όνομα του κ. Μάντζου ως εκπροσώπου του fund, επιδόθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Έτσι, αποδεικνύεται πως η υπόθεση που αποκάλυψε χθες η εφημερίδα, κατά την οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είχε επιστρατευτεί από εταιρία διαχείρισης δανείων έναντι πολίτη που χρώσταγε σε ελβετικά φράγκα για το στεγαστικό, δεν ήταν η μοναδική.

Διαβάστε και εδώ:

«Δικηγόρος των funds και ο Μάντζος του ΠΑΣΟΚ»

Έτσι, διαψεύδεται ο ισχυρισμός του Νίκου Ανδρουλάκη ότι πρόκειται για μία περίπτωση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να καλύψει τον συνεργάτη του απέφυγε να δώσει καθαρές εξηγήσεις και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η ιστορία στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο Μάντζος είναι ο Πάτσης του ΠΑΣΟΚ», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η ποιότητα του ήθους της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που προσβάλει τον κόσμο της Αριστεράς».

Ο Δημήτρης Μάντζος, από την πλευρά του, δεν διέψευσε την υπόθεση, πέφτοντας όμως σε μια ξεκάθαρη αντίφαση. Από τη μία είπε πως εξακολουθεί να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο, αλλά πρόσθεσε ότι έχει σταματήσει τη δικηγορία το 2019. Κι αυτό ενώ η δικαστική απόφαση ελήφθη τον Νοέμβριο του 2021.

Τέλος, η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ «έχει ακόμα εργασιακή σχέση με μεγάλη τράπεζα, άλλη από αυτή που εκπροσωπούσε το 2021».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}