Μύκονος: Γυναίκα αστυνομικός με…αυθαίρετη βίλα

 18/07/2024    02 : 11 : 53
μυκονος
70 / 100

Μύκονος: Νέες αποκαλύψεις για το μεγάλο σκάνδαλο των αυθαιρέτων φέρνει στο φως το mononews. Στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών μπήκε και το όνομα μιας γυναίκας αστυνομικού η οποία υπηρετεί στο νησί τα τελευταία χρόνια και είναι παντρεμένη με Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία, η γυναίκα αστυνομικός φέρεται ως ιδιοκτήτρια βίλας, στην οποία εντοπίστηκαν αυθαιρεσίες στους εξωτερικούς της χώρους και δη εκεί που έχει χτιστεί μια μεγάλη πισίνα.

Η καταγγελία που κοινοποιήθηκε και στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, αξιολογήθηκε ως αξιόπιστη και για αυτό το λόγο ζητήθηκε η συνδρομή των δικαστικών Αρχών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό εισαγγελικό έγγραφο προς τις αρμόδιες πολεοδομικές Αρχές, η Πταισματοδίκης Σύρου, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ Α23/13 κατεπείγουσας παραγγελίας της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης , παρακαλεί για τον διορισμό υπαλλήλου της υπηρεσίας, ο οποίος αφού κληθεί να λάβει γνώση της δικογραφίας και της εντός αυτής περιγραφόμενης οικοδομής, θα πραγματοποιήσει αυτοψία και θα διακριβώσει την τυχόν ύπαρξη και τακτοποίηση, δυνάμει ευεργετικής πολεοδομικής νομοθεσίας, αυθαιρεσιών εντός αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews, το κλιμάκιο των πολεοδoμικών Αρχών πρόκειται να επισκεφτεί τη βίλα της γυναίκας αστυνομικού έως το τέλος αυτής της εβδομάδας προκειμένου να προχωρήσει σε επιτόπια αυτοψία ώστε να διαπιστωθεί εάν πράγματι έχουν γίνει αυθαιρεσίες και το μέγεθος αυτών όπως αναφέρεται στην καταγγελία.

Έρχονται οι πρώτες κατεδαφίσεις
Στην κατεδάφιση των πρώτων αυθαιρέτων επικεντρώνονται τώρα οι συντονισμένες ενέργειες των αρμόδιων ελεγκτικών υπηρεσιών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύβος ερρίφθη για περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών που έχουν εντοπιστεί σε δυο παραλίες του νησιού, στη Φτελιά και στην Μυρσίνη. Έχουν εντοπιστεί τα σημεία που πρέπει να κατεδαφίσουν οι μπουλντόζες, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες .

Το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει εξασφαλίσει τα βαρέα μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν γι’ αυτό το σκοπό όπως και την πρόσβαση τους στις παραλίες που αναμένεται να γίνει υπό τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου η διαδικασία κατεδάφισης να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}