Μπόχα στο Ελλαδιστάν…

 15/07/2024    06 : 00 : 59
μποχα
70 / 100

Πολύ όμως λέμε μπόχα στο Ελλαδιστάν…

ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΥΜΠΕΤΗ: Δυσκολευόμαστε να θυμηθούμε άλλη υπόθεση «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», με εντελώς μαφιόζικη μέθοδο (δολοφονικές ριπές Καλάσνικοφ με πάνω από 40 σφαίρες) που να δημιουργεί μάλιστα τέτοια απόνερα στον δημοφιλή χώρο του ποδοσφαίρου, στα Media, αλλά και στην… Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από το euro2day.gr

Στο θέμα είχαμε αναφερθεί προ ημερών, όταν αποκαλύφθηκε ότι το θωρακισμένο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επέβαινε ο Βασίλης Ρουμπέτης (παράγοντας της Θύρας 7 του Ολυμπιακού) που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για το φόνο του φιλάθλου του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου), την ώρα της δολοφονίας του, ανήκε στην εταιρεία του ΣΚΑΙ, που ελέγχεται απο τον πρόεδρο του Παναθηναϊκου Γιάννη Αλαφούζο.

Η «Zougla» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου υποστηρίζει ότι σε κατάθεση προς τις αρχές ο νομικός εκπρόσωπος του ΣΚΑΙ δήλωσε πως το παροπλισμένο αυτοκίνητο δόθηκε στο αφεντικό του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη, ο οποίος προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια δήλωση.

Σε γραπτή δήλωση του χθες, στην πρώτη σελίδα του site του Παναθηναϊκου, ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος υποστηρίζει ότι έχει γίνει στόχος επίθεσης από «κέντρα συμφερόντων» και ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης, σημειώνοντας « Άλλοι είναι αυτοί που καθοδηγούν ανθρώπους της νύχτας και εμπλέκονται με ξυλοδαρμούς, απειλές και χρηματισμούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι του παρασκηνίου που ενορχηστρώνουν τα σε βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα, για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό».

Για το θέμα δε του αυτοκινήτου αναφέρει ότι «το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες χωρίς την εμπλοκή μου και ενώ έλειπα στο εξωτερικό, στα χέρια του δολοφονηθέντος, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχα, δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές οι απαραίτητες ρητές διευκρινίσεις. Το όχημα αυτό, κατασκευής του 2010, είχε ουσιαστικά παροπλιστεί και δεν το χρησιμοποιούσα καθώς είχε αντικατασταθεί από νεότερα αυτοκίνητα».

Χωρίς ωστόσο να αναφέρει πού δόθηκε το αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ όμως, ο Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε νέα δημοσιεύματα παρουσιάζοντας έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο Ρουμπέτης απασχολείτο με δίμηνες συμβάσεις στο Δημό Πειραιά, το 2018-2019, (με Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη που είχε στενές σχέσεις με τον Ολυμπιακό-και δημοτικό σύμβουλο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη), ως… υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας. Παρότι, όπως γράφει, απαγορεύεται από τη νομοθεσία, να προσλαμβάνονται πρόσωπα που εμπλέκονται σε κακουργηματικές πράξεις.

Έως στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση από την πλευρά του δήμου.

Στο ίδιο δημοσίευμα ωστόσο, αναφέρεται ότι θα κατατεθεί άμεσα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από την πλευρά Τριανταφυλλόπουλου, αναφορά «με όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση της παράνομης νομικά και ηθικά πρόσληψης»

«Μύλος» με λίγα λόγια…

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}