Μπάιντεν: «Να επανεκλέξουμε πρόεδρο τον… Ντόναλντ Τραμπ»

Κυριακή 09/06/2023    09 : 46 : 30
biden
65 / 100

Δεκάδες είναι πλέον τα περιστατικά με τα οποία αποδεικνύεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τ.Μπάιντεν, έχει σοβαρό πρόβλημα διανοητικής επεξεργασίας, με αποκορύφωμα το χθεσινό, όπου κατά την ομιλία του, σε συνέδριο των Δημοκρατικών είπε «Μπορούμε μόνο να επανεκλέξουμε τον Ντόναλντ Τραμπ»!

Το ωραίο είναι ότι αυτή την φράση την είπε για να διορθώσει μία πρότερη πριν μερικά δευτερόλεπτα: «Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτήν την επανεκλογή»!

Πάντως, από το πλήθος των Δημοκρατικών ακούστηκαν ηχηρά γέλια που σημαίνει ότι αρκετοί από αυτούς καταλαβαίνουν τι συμβαίνει με τον Αμερικανό πρόεδρο του οποίου η διακυβέρνηση με βάση τα αποτελέσματα, είναι η χειρότερη όλων των εποχών.

 

Το δολάριο πλήττεται από πολλές μεγάλες οικονομίες του πλανήτη, οι οποίες έχουν αποφασίσει να το αποβάλουν από τις συναλλαγές τους, η αμερικανική οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ο πλανήτης είναι στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου λόγω της στάσης Μπάιντεν στην ουκρανική σύγκρουση.

Ο Ν.Τραμπ πάντως, διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους του ότι στις εκλογές του 2024, θα είναι προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και θα συντρίψει και «σβήσει» τον Τ.Μπάιντεν.

«Θα ανακαταλάβουμε τον Λευκό Οίκο» είπε.

«Την Τρίτη, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε επίσημα άλλα τέσσερα καταστροφικά χρόνια» πρόσθεσε.

Εν συνεχεία ο Ν, Τραμπ έκανε έναν απολογισμό του διαδόχου του, περιγράφοντας τις καταστροφές που έχει επιφέρει η διακυβέρνησή του.

Μια χώρα βυθισμένη στη βία και στην εγκληματικότητα, που πνίγεται από τον πληθωρισμό, όπου οι τράπεζες «καταρρέουν».

Το 2024, η Αμερική θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα «στην επιτυχία ή την αποτυχία», «την ασφάλεια ή την αναρχία», την «ευημερία ή την καταστροφή».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση μετά την ποινική δίωξη με πολιτικά κίνητρα που άσκησε σε βάρος του δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Η Νέα Υόρκη, ως γνωστόν ελέγχεται εξολοκλήρου από τους Δημοκρατικούς.

«Θα συντρίψουμε τον Τζο Μπάιντεν» είπε μπροστά στους οπαδούς του προχωρώντας σε μια μίμηση του Μπάιντεν αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ογδοντάρης πρόεδρος έχει άνοια, κάτι που πιστεύει πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του αμερικανικού και του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μάλιστα μιμήθηκε την «κλασσική» αποχώρηση Μπάιντεν από τις ομιλίες του που συνήθως δεν ξέρει από που να… φύγει.

Αναφερόμενος στον βασικό του αντίπαλο για το προεδρικό χρίσμα, τον κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, είπε ότι οδεύει «να συντριβεί» στις δημοσκοπήσεις,

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται με διαφορά ο επικρατέστερος μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων.

Το Νιου Χάμσιρ, όπου έκανε τη συγκέντρωση, είναι από τις πρώτες πολιτείες όπου θα διεξαχθεί η εσωκομματική διαδικασία του GOP, στις αρχές του 2024.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}