Μούγκα στα συστημικά ΜΜΕ: Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι απόπειρες να πετάξουν στο δρόμο δανειολήπτες

 24/04/2024    10 : 12 : 33
pleistiriasmos akinita
68 / 100

Ξεσηκωμός χθες στην Κυψέλη! Προσπάθησαν να πετάξουν στο δρόμο άνεργη δανειολήπτρια!

Μαζική, μαχητική απάντηση στα «κοράκια» που επιχείρησαν το πρωί να κάνουν έξωση σε άνεργη γυναίκας, πρώην εμπόρου, από το σπίτι της στην πλατεία Κυψέλης, δόθηκε με νέα κινητοποίηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι η πρωινή επιχείρηση έξωσης αποτράπηκε με την άμεση παρέμβαση του Συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, κατοίκων της περιοχής και άλλων Συλλόγων της Κυψέλης. Η γυναίκα είχε χρέος 40 χιλιάδες ευρώ και το σπίτι της πουλήθηκε σε fund καθώς της ζητήθηκε προκαταβολή 30 χιλιάδων ευρώ! Ο δικαστικός επιμελητής τράπηκε σε φυγή όταν αντιλήφθηκε την κινητοποίηση και απείλησε ότι θα επιστρέψει τέλος του μήνα, όπως ο δολοφόνος που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

Στην απογευματινή κινητοποίηση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Κυψέλης, μίλησε ο Βασίλης Δήμας, πρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Δήμου Αθήνας καλώντας τους συγκεντρωμένους σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα προκειμένου να μπλοκάρουν τα «κοράκια» σε περίπτωση που επιχειρήσουν να προχωρήσουν εκ νέου έξωση στο σπίτι της κυρίας Ελίζας. Παράλληλα κατήγγειλε το απαράδεκτο γεγονός, ότι την ώρα που το αίμα των νεκρών παιδιών στα Τέμπη δεν έχει στεγνώσει, να συνεχίζεται η αρπαγή των σπιτιών του λαού για λίγα χρέη που δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν!.

kinit kipseli 01

Μιλώντας η κυρία Ελίζα, το σπίτι της οποίας επιχειρήθηκε η έξωση, ευχαρίστησε τους συλλόγους, τους φορείς και τους συγκεντρωμένους για την αλληλεγγύη που εκφράστηκε.

Την στήριξη του ΚΚΕ, εξέφρασε μιλώντας ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ενώ στην κινητοποίηση παραβρέθηκε και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Β’ Πειραιά.

Αμέσως μετά συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

kinit kipseli 09

Στην απογευματινή κινητοποίηση συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι της γειτονιάς της κας Ελίζας στην Κυψέλη, ενώ κάλεσαν η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) και το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου».

ΠΗΓΗ

Δείτε και αυτό: 

Πλειστηριασμοί: Τηλεφώνησε σε fund και βγήκε…πιτσαρία!!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}