Κόκκινα δάνεια: Συνεχίζονται κανονικά οι πλειστηριασμοί. Τα funds θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων

 24/02/2024    12 : 59 : 01
pleisthriasmoi 1
71 / 100

Κόκκινα δάνεια: Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί σπιτιών, καθώς οι οφειλέτες αδυνατούν να πληρώσουν τα δάνειά τους. Πλέον δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Οι άνθρωποι ζητούν μία στοιχειώδη συνομιλία με τα funds, και έπειτα ψάχνουν τον φάκελό τους για να διαχειριστούν τα δάνειά τους.

Νέο κύμα πλειστηριασμών απειλεί χιλιάδες πολίτες. Συγκεκριμένα 44.000 πλειστηριασμοί έχουν αναρτηθεί το 2022, με τη δυνατότητα αναστολής να μην είναι πλέον εφικτή, ενώ την ίδια ώρα στον «αέρα» βρίσκεται και η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο κύριος Βασίλης που είναι δανειολήπτης κατήγγειλε στο MEGA πως το αρχικό δάνειό του που ήταν τα 90.000 ευρώ έχει φτάσει τις 114.000 ευρώ. Μάλιστα από το αρχικό δάνειο έχει πληρώσει τα μισά.

Έπειτα το fund του ζητάει να καταβάλλει 70.000 ευρώ μετρητά προκειμένου να σταματήσει ο πλειστηριασμός του σπιτιού του που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Ο κύριος Βασίλης έχει ζητήσει να του δοθεί λίγος χρόνος να πουλήσει δύο ημιτελή διαμερίσματα που έχει στην κατοχή του προκειμένου να μπορέσει να σώσει την πρώτη κατοικία του.

«Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, έχουμε δουλέψει πολύ για να αποκτήσουμε αυτό το σπίτι, για να έχει κάτι ο γιος μου» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης.

Αναφέρει πως κανένας δεν έχει πάει να μιλήσουν από κοντά προκειμένου να δουν εάν μπορεί να γίνει ένας διακανονισμός, παρά μόνο τηλεφωνικά.

ΠΗΓΗ

——————————————————————

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}