Κονομάνε στις πλάτες σου: Συνεχίζονται οι μεγάλες μπίζνες με τα κόκκινα δάνεια…

 23/09/2023    02 : 05 : 16
κορακια γυπες funds
65 / 100

Κονομάνε στις πλάτες σου: Συνεχίζονται οι μεγάλες μπίζνες με τα κόκκινα δάνεια…

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στον κλάδο της διαχείρισης δανειακών χαρτοφυλακίων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΤ, η Cerved Credit Management Group S.l.r. θα είναι ο νέος στρατηγικός συνεργάτης της Thea Artemis, η οποία διαχειρίζεται ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινηήτων και ανήκει στην Ellington.

Μεταδίδει το ot.gr

Με την παρουσία της Cerved η οποία είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός παίχτης στην αγορά των NPLs με 45 δις κόκκινων δανείων υπό διαχείρηση και με το υψηλότερο rating από τη Fitch αλλάζουν τα δεδομένα και η «Θεά Αρτεμις» γίνεται ισχυρός παίκτης στην ελληνική αγορά.

Ο Όμιλος Cerved είναι ο μεγαλύτερος πάροχος πληροφοριών στην Ιταλία και ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς αξιολόγησης στην Ευρώπη.

Υποστηρίζει επιχειρήσεις, τράπεζες, ιδρύματα και ιδιώτες ώστε να προστατεύονται από κινδύνους και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Με μοναδικό πλούτο δεδομένων και αναλύσεων, ο Όμιλος Cerved παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες και ψηφιακές πλατφόρμες για τη διαχείριση του κινδύνου και την υποστήριξη της ανάπτυξης με βάση τα δεδομένα.

Μέσω της Cerved Credit Management Group βοηθάει το σύστημα να διαθέσει και να ανακτήσει τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ενώ μέσω του Cerved Rating Agency προσφέρει αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας, θέματα χρέους και αξιολογήσεις ESG.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}