Κλειστή η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης λόγω πένθους

 21/06/2024    03 : 53 : 02
μελακη
60 / 100

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι δεν θα λειτουργεί για τις επόμενες εννέα ημέρες, εξέδωσε η ένωση προστασίας καταναλωτών Κρήτης:

“Αγαπητα μέλη σας ενημερώνουμε ότι, λόγω σοβαρού πένθους της οικογένειας της Προέδρου της Ένωσης, κ. Ιωάννας Μελακη, τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα(σ.σ. 31-1-23), για ένα 9ημερο.

Για την κανονικότητα.της λειτουργίας της, θα επανέλθουμε με νέα Ανακοινωση μας
Από την Διοίκηση της Ένωσης”

ΠΗΓΗ

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Μελάκη – Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

Δύσκολες ώρες για την πρόεδρο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, Ιωάννα Μελάκη, καθώς έφυγε από την ζωή ο σύζυγός της.

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media και πιο συγκεκριμένα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, προχώρησε σήμερα η κ. Μελάκη, όπου ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της συγγενείς και φίλους, το πλήρωμα του 166, τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Χανίων, για την μάχη που έδωσαν να κρατήσουν στην ζωή τον σύζυγό της.

Παράλληλα ευχαριστεί τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και των Πυροσβεστικων υπηρεσιών Χανίων για την συμπαράστασή τους, καθώς και τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της πόλης των Χανίων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

«Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου, συγγενείς, φίλους, το πλήρωμα του 166, για την άμεση ανταπόκρισή του, στις 31-1 2023. και ώρα 1.30 πρωινή, τους γιατρούς και νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, για την προσπάθεια που έδωσαν, να επαναφέρουν στη ζωή τον σύζυγο μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, για την συμπαράσταση στο πένθος μας, με την συμμετοχή στην εξόδιο ακολουθία αντιπροσωπευτικής αποστολής, την κατάθεση Στεφάνων, την παράσταση τιμητικού Αγήματος.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της πόλεως Χανίων, για τον υπέροχο αποχαιρετιστήριο λόγο του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους ιερείς του ιερού ναού Κων/νου και Ελένης, Νέα Χώρα

Για όλους που σταθήκατε και μας στηρίξατε με οποιοδήποτε τρόπο, σε αυτό το βαρύ πένθος της οικογένειας μας και για όλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας

Νοιώθουμε ευγνώμονες…».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}