Κέντρο Αθηνών: «Τραγουδάει» ξανά στην πλατφόρμα των πλειστηριασμών

 13/04/2024    03 : 21 : 34
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
65 / 100

Μέχρι και δημοφιλείς πίστες της νυχτερινής διασκέδασης έχουν προστεθεί στα ακίνητα που το επόμενο διάστημα πρόκειται να βγουν το ηλεκτρονικό σφυρί.

Στην προκειμένη περίπτωση που αφορά το «Κέντρο Αθηνών» ο πλειστηριασμός, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου είναι επαναληπτικός καθώς ο αρχικός που έγινε στις 25 Ιανουαρίου κατέληξε άγονος ελλείψει πλειοδοτών.

Ειδικότερα έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί το 33,33% του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το νυχτερινό κέντρο. με την τιμή πρώτης προσφοράς για το συγκεκριμένο ποσοστό να έχει οριστεί στις 646.000 ευρώ.

Η Villa, η Salem και τι βγαίνει στο σφυρί
Ο πλειστηριασμός στρέφεται εναντίον της εταιρείας Villa Επιχειρήσεις Εστίασης και Ψυχαγωγίας και επισπεύδουσα είναι η διαφημιστική εταιρεία Politis Out of Home.

Βασικοί μέτοχοι της Villa εμφανίζονται η Salem Management με ποσοστό συμμετοχής 40% και η TJ Ventures με ποσοστό συμμετοχής 60%.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απαίτηση για την οποία γίνεται ο πλειστηριασμός είναι 69.890 ευρώ και σε αυτόν, -εάν στο μεταξύ δεν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή του-, θα βγει η κατά ποσοστό 33,33% εξ’ αδιαιρέτου κυριότητα ενός οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου με την οικοδομή που υπάρχει σ’ αυτό. Το οικόπεδο αυτό βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Αθηνών στο οικοδομικό τετράγωνο το οποίο περιβάλλεται από τις οδούς Πειραιώς- Πέτρου Ράλλη- Ανδρονίκου και Τζαφέρη και στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη. Το οικόπεδο έχει έκταση 271,52 τ.μ.

Όσον αφορά το κτήριο που στεγάζεται το Κέντρο Αθηνών, το οποίο, όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, λειτουργεί σαν κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, αποτελείται από ισόγειο επιφάνειας 213,60 τ.μ. , πρώτο όροφο, επιφάνειας 191,65 τ.μ., και δεύτερο όροφο επιφάνειας 131,75 τ.μ.

Το ακίνητο φέρει, πέραν της κατάσχεσης που οδηγεί στον προγραμματισμένο πλειστηριασμό, προσημείωση υποθήκης για ποσό 82.300 ευρώ, εγγραφείσα την 14/10/2021.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία του πλειστηριασμού δεν έχει επηρεάσει μέχρι τώρα τη λειτουργία του εν λόγω νυχτερινού κέντρου.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}