Θέλουν να αρπάξουν τον ελληνικό τουρισμό: Φουντώνουν οι πλειστηριασμοί ξενοδοχείων!

 21/06/2024    05 : 56 : 42
pleistiriasmoi 1
68 / 100

Θέλουν να αρπάξουν τον ελληνικό τουρισμό: Φουντώνουν οι πλειστηριασμοί ξενοδοχείων!

Συνεχίζονται με έντονη κινητικότητα οι πλειστηριασμοί ξενοδοχείων, άλλων μεγαλύτερων και άλλων μικρότερων, σε Κρήτη, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Μακεδονία, Κυκλάδες, Αιγαίο και Ήπειρο με τις εταιρείες να έχουν εξαγοράσει αρκετά τραπεζικά δάνεια.

Παράλληλα, γίνεται η γνωστοποίηση για τους αναρτημένους πλειστηριασμούς και για αυτούς που είναι έτοιμοι προς διενέργεια. Ο ξενοδοχειακός μπαξές των πλειστηριασμών διευρύνεται συνεχώς από άκρη σε άκρη.

Αναλυτικότερα, παρακάτω αναγράφονται οι πλειστηριασμοί ξενοδοχείων για το διάστημα από τέλη Απριλίου έως τα μέσα του Μάϊου:

  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΙΟΣ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο ΗΛΙΟΣ Α.Ε. στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης με τιμής 1ης προσφοράς 300.000.000 €. Ο επισπεύδων είναι η ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK Ανώνυμη Εταιρεία ως καθολική διάδοχος της «Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.» και ως Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών του από 22.03.2007 κοινού ομολογιακού δανείου (€300.000.000), εκδόσεως της ΗΛΙΟΣ Α.Ε. Η περιγραφή του ακινήτου που συγκροτούν τη μονάδα «ΕΛΟΥΝΤΑ ΜΠΗΤΣ»: Μία ενιαία εδαφική έκταση (γήπεδο) μετά του επ’ αυτής κατωτέρω περιγραφόμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος “ΕΛΟΥΝΤΑ ΜΠΗΤΣ” και της λοιπής εν γένει περιοχής του, μετά των συστατικών, παραρτημάτων και παρακολουθημάτων της και μετά των κατωτέρω και παντός άλλου υπάρχοντος ή εις το μέλλον ανεγερθησομένου κτίσματος, που βρίσκεται στη θέση «ΤΡΑΧΙΛΙ» της περιφερείας της κοινότητος Ελούντας, της Ειρηνοδικειακής περιφερείας Αγίου Νικολάου Κρήτης. Η ημερομηνία διενέργειας η 15η Μάϊου.
  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα “ΚΝΩΣΣΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.” στην Ιστιαία – Αιδηψό και τιμή 1ης προσφοράς 850.000 €. Επισπεύδουσα είναι η εταιρεία “CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Δ.Α.Α.Δ.Π.”, ως διαχειρίστρια απαιτήσεων της εταιρείας “LANA SECURITIZATION S.A.R.L.” Ένα οικόπεδο, μετά της πολυωρόφου οικοδομής, η οποία λειτουργεί ως ξενοδοχείο–υδροθεραπευτήριο, έχει έκταση κατά τον τίτλο κτήσεως μ.τ.(400). Το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση είναι 50.000€. Ο πλειστηριασμός του θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικά μέσα (ηλεκτρονικός πλειστηριασμός) σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΠολΔ, την 15η Μαΐου του έτους 2024.
  • Ανώνυμη εταιρεία που φέρει το όνομα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Ε.Ε. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, αναφέρεται πως: Μία οικοδομή που αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο, πρώτο, δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτο όροφο, εκτάσεως του υπογείου 351,97 τ.μ., που αποτελείται από αποθηκευτικούς χώρους, λεβητοστάσιο, πλυντήρια, αποδυτήρια και πάρκινγκ. Τιμή πρώτης προσφοράς κατά την ημέρα του πλειστηριασμού για τον πλειστηριασμό του ακινήτου ορίζεται η εμπορική του αξία σύμφωνα με το άρθρα 995 παράγραφος 1, εδάφιο 4, δηλαδή το ποσό των Ευρώ ενός εκατομμυρίου διακοσίων είκοσι χιλιάδων (1.220.000 €). Κατάσχεσης με επισπεύδουσα αιτούσα την ΑΕ παροχής υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων με την επωνυμία ΙΝΤRUΜ HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΣΕΙΣ, με διακριτικό τίτλο INTRUM HELLAS Α.Ε.Δ.ΑΔ.Π., ως διαχειρίστρια της εταιρείας με την επωνυμία PIRAEUS SNF DESIGNATED ACTIVITY CMPANY, με έδρα το Δουβλίνο Ιρλανδίας για ποσό (300.000,00) ευρώ. Η ημερομηνία διενεργείας του πλειστηριασμού είναι η 26 Απριλίου.
  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τουριστική Εταιρεία στην Πρέβεζα και τιμή 1ης προσφοράς 1.025.000 €. Επισπεύδουσα είναι η εταιρεία με την επωνυμία «doValue Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις». Σύμφωνα με τα στοιχεία, η εκτέλεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Τουριστική Εταιρεία που εδρεύει στο Μπιζάνι Δήμου Ιωαννιτών και εκπροσωπείται νόμιμα. Το ποσό των 150.000,00 ευρώ, που αποτελεί μέρος του οφειλόμενου ποσού και συγκεκριμένα μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου , πλέον τόκων και εξόδων εκτελέσεως και επισπευδόμενου πλειστηριασμού μέχρι το τέλος αυτού , με τη ρητή επιφύλαξη για την είσπραξη του υπολοίπου του επιταχθέντος ποσού με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλο πλειστηριασμό δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο περιορισμός σε αυτό το ποσό έγινε αποκλειστικά και μόνο για μείωση των εξόδων . Η ημερομηνία διενεργείας του πλειστηριασμού είναι η 17η Μαϊου 2024.
  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην Κεφαλονιά με τιμή 1ης προσφοράς 5.960.000 €. Τα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα ανεγερθείσα εντός του ως άνω αγροτεμαχίου κλασσικού τύπου Α ́κατηγορίας (4 αστέρων). Η ημερομηνία διενέργειας είναι η 24η Μαϊου.
  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα FERMINA HOTEL L.T.D. στην Κύθνο με τιμή 1ης προσφοράς 1.200.000 €. Τα στοιχεία αναφέρουν ότι είναι ένα οικόπεδο παλαιάς ισόγειας με υπόγειο και σοφίτα οικίας, δεξαμενής και ισόγειου στην αυλή της περιστερώνα , κειμένου στην περιοχή «ΓΑΛΑΤΑΣ» του Οικισμού ΔΡΥΟΠΙΔΑΣ του Δήμου ΚΥΘΝΟΥ εντός σχεδίου οικισμού, άρτιου και οικοδομήσιμου. Ο επισπεύδων είναι ο Κωνσταντίνος Γιαννιτσάνης του Ιακώβου και η ημερομηνία διενέργειας είναι η 29η Μάϊου.
  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα “ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ARGO” στην Χίο με τιμής 1ης προσφοράς 960.800 €. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν πως είναι ένα ημιτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα. Είναι ένα οικόπεδο επιφάνειας 2.015,01 τετραγωνικών μέτρων. Η ημέρα διενέργειας είναι η 9η Μάϊου και ο επισπεύδων είναι η SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα οφειλετών ΓΙΑΝΝΑΡΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ και ΔΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην Κατερίνη με τιμή 1ης προσφοράς 927.550 €. Ο επισπεύδων είναι η INTRUM HELLAS A.E.Δ.Α.Δ.Π. ως μη δικαιούχος και μη υπόχρεος διάδικος, διαχειρίστρια και πληρεξούσια των απαιτήσεων των οποίων δικαιούχος τυγχάνει η αλλοδαπή εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία VEGA II NPL Finance DAC. Το εν λόγω ακίνητο έχει συνολική δυναμικότητα 10δωματίων – 20 κλινών και είναι (3) αστέρων.Η ποιότητα κατασκευής της οικοδομής, συνάδει με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Λειτουργεί με την επωνυμία ΑΛΣΗΙΔΕΣ- ALSHIDES 3. Η ημερομηνία διενέργειας είναι 10η Μάϊου.
  • Ανώνυμη εταιρεία με όνομα ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΣ -ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΔΡΟΣΕΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ στους Δελφούς με τιμή 1ης προσφοράς 870.000 €. Ο επισπεύδων είναι CEPAL HELLAS ΧΡΗΜ/ΚΕΣ ΥΠΗΡ. ΜΟΝ/ΠΗ Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. (SYMBOL INVESTMENT NPL CO DAC. Το εκτιμώμενο ακίνητο πρόκειται για Ξενοδοχείο συνολικής επιφανείας 2.306,67 τ.μ., εντός οικοπέδου έκτασης 5.942,00 τ.μ. Θεωρείται, ως έτος κατασκευής το 2002. Η ημερομηνία διενέργειας είναι η 15η Μάϊου.
  • Τέλος, την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξε χέρια το ακίνητο της εταιρίας ΕΒΙΑΝΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που είχε 1η τιμή προσφοράς 848.000 €, και κατακυρώθηκε τελικά με το ποσό 1.055.013 €. Τα στοιχεία για αυτήν είναι ότι πρόκειται για ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο πενταώροφο ξενοδοχειακό κτίριο με την άλλοτε επωνυμία «Delfis», επί της παραλιακής οδού Αρχαίου Θεάτρου, της οδού Βασιλείου και της οδού Αριστίωνος Απολλωνίδου εντός του σχεδίου πόλεως Ερέτριας της Δ.Ε. Ερέτριας του Δήμου Ερέτριας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΠΗΓΗ

……………………………………………..

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2023 ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2023-servicers.html

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

YΠΕΡΒΑΣΗ 3ΣΕ1
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/31-240.html

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με το νέο Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρεί λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα…..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/120.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}