Η doValue βγάζει στο σφυρί το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά!

 01/10/2023    11 : 18 : 32
μικρουτσικος
65 / 100

Στο σφυρί βγαίνει η την κατοικία του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά. Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου με τιμή πρώτης προσφοράς 365.000 ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η doValue.

Ειδικότερα πρόκειται για oικόπεδο γωνιακό επιφανείας 1834,26 τ.μ. στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας πλησίον του Άλσους Κηφισιάς και του σταθμού ΗΣΑΠ.

Οι τιμές πρώτης προσφοράς
Οι τιμές πρώτης προσφοράς έχουν οριστεί για τη μεζονέτα σε 355.000 ευρώ, για την αποθήκη σε 3.000 ευρώ και για το χώρο στάθμευσης σε 7.000 ευρώ.

Το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση είναι 200.000 ευρώ, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος και επιταχθέντος κεφαλαίου, με ρητή επιφύλαξη της επισπεύδουσας για την είσπραξη του υπολοίπου του επιταχθέντος ποσού».

Το ακίνητο βαρύνεται με αρκετές προσημειώσεις και κατασχέσεις.

Το εξοχικό στη Μήλο
Πριν έναν περίπου χρόνο, στις 14 Ιουλίου 2022, βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια και το εξοχικό του Α. Μικρούτσικου στη Μήλο.

Το ακίνητο βγήκε με τιμή εκκίνησης 335.000 ευρώ και κατακυρώθηκε στις 336.650 ευρώ.

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο έκτασης 3.020 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) του Δ.Δ. Μήλου. Στο αγροτεμάχιο έχει ανεγερθεί οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ. , στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,10 τ.μ., πρώτο όροφο 88,86 τ.μ. και υπόγειο 49,56 τ.μ.

Επισπεύδουσα ήταν η doValue και μαζί βγήκε ένα ακόμη όμορο μικρό αγροτεμάχιο, έκτασης 370 τ.μ., μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, με τιμή εκκίνησης 3.200 ευρώ.

Χρόνιες οι απειλές
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως είναι γνωστό, υπέστη κατά το παρελθόν οικονομική καταστροφή με αποτέλεσμα εδώ και μια εξαετία τουλάχιστον να απειλείται η προσωπική του περιουσία.

Σε δηλώσεις του το 2016 είχε αναφέρει ότι μέλημα του ήταν να σώσει το σπίτι που διαμένει στην Κηφισιά, αλλά και το αγαπημένο του ησυχαστήριο στη Μήλο, το οποίο διακρίνεται για την ανεμπόδιστη θέα του στον κόλπο του Παλαιοχωρίου.

Αυτά τα δύο σπίτια ήταν τα τελευταία που του είχαν απομείνει.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}