Η Εριέττα Λάτση το έκανε όπως ο παππούς της…

 15/07/2024    09 : 47 : 04
κουρκουλου
70 / 100

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση προφανώς κάτι παραπάνω γνωρίζει γι΄αυτούς που εκατοντάδες χρόνια (;) κυβερνούν και την Ελλάδα.

-Η χώρα διοικείται από ένα σύστημα και κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι διοικείται από ένα πρόσωπο. Πολλά κόμματα που είχαν υποσχεθεί ότι θα αλλάξουν τα πράγματα δεν το έκαναν γιατί διοικεί ένα σύστημα εκατοντάδων χρόνων που είναι δύσκολο να το σπάσει κανείς. Είμαι μόνο με τους ανθρώπους που θέλω να είμαι, με τους φίλους μου που δεν με κολακεύουν. Όχι, δεν θα κατέβω στην πολιτική γιατί κανένας πολιτικός δεν διοικεί στην πραγματικότητα.

Έχει δίκιο η Εριέττα εάν σκεφθεί κανείς με πόση προθυμία το σύνολο της εγχώριας πολιτικής ηγεσίας συμμετέχει στην επιχείρηση ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη -υλοποιώντας τις επιταγές της Ατζέντας 2030- της οποίας οι εγχώριοι πολιτικοί, από την κ. Σακελλαροπούλου έως τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Δούκα, από τους κ.κ Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Κουτσούμπα έως τον κάθε τελευταίο τραχανοπλαγιά βλαχοδήμαρχο ο οποίος φιλοδοξεί να μπει στο κάδρο παπαγαλίζοντας την Ατζέντα του Klaus και ο οποίος ανακαλύπτει (σε οργασμό ερχόμενος) τις πόλεις των 15′ και λοιπά τυραννικά κόλπα μίας ευγονικής elite τα οποία ξεδιπλώνονται στην οθόνη της πραγματικότητάς μας με εργαλείο τον τρόμο-διαχρονικό εργαλείο της παγκόσμιας ιστορίας.

Λοιπόν κάτι παραπάνω γνωρίζει η Εριέττα και επειδή μοιάζει στον παππού της τα λέει έξω από τα δόντια.

Όπως ο Καπετάν Γιάννης που εάν ζούσε σήμερα θα μιλούσε για την ξεφτίλα σατυροβαρκάρηδων εκδοτών, τηλεπερσόνων, δημοσιογράφων και πάει λέγοντας οι οποίοι ως πρόθυμα εργαλεία των Νέων Ναζί-την ύπαρξη των οποίων καταγγέλουν ηρωικές μορφές των Εβραίων που βίωσαν και βιώνουν τον Ναζισμό και τη νέα εκδοχή του Ολοκαυτώματος-σπεύδουν να φορέσουν τις στολές των μηντιακών SS και να αναπαράγουν Τσιόδρες, Κικίλιες, Χαρδαλιάδες, Πλεύρηδες.

Αλήθεια, που κρύβεται αυτός ο διαβόητος οφικιάλιος καθώς καθημερινά εκεί έξω οι εμβολιασμένοι συμπολίτες του σωριάζονται ξαφνικά στην αιωνιότητα;

Που τον κρύβει ο πρόθυμος μηντιακός συρφετός;

Που τον κρύβει το εγχώριο σαθρό και διαβρωμένο πολτιτικό σύστημα;

Mitsotakisklaus12 1tsipraswef201

O εργαστηριακός κ. Τσιόδρας εμφανίζεται ταυτόχρονα με τα εργαστηριακά γεγονότα.

Προς ώρας από την εργαστηριακή planδημία περάσαμε στο εργαστηριακό χτύπημα της τηλεκατευθυνόμενης Hamas.
Προφανώς από ευγένεια η Εριέττα δεν μίλησε για τους ξιπασμένους εκδότες και δημοσιογράφους οι οποίοι 3 και πλέον χρόνια τώρα υπηρετούν όλα τα αφηγήματα της Ατζέντας, από το επίσημο αφήγημα της planδημίας, έως τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19, τις εργαστηριακές πυρκαγιές, τις εργαστηριακές πλημμύρες και πάει λέγοντας.

Γι΄αυτό τον διαχρονικό μηντιακό συρφετό είχε άποψη ο Καπετάν Γιάννης.

Με την Εριέττα να λέει τα αυτονόητα για τα εγχώρια πεκινουά του Klaus δεν απέχει η στιγμή που οι παγκόσμιες αποκαλύψεις θα οδηγήσουν και τον εγχώριο πολιτικό συρφετό στα έδρανα της Δικαιοσύνης για πρόθυμη συμμετοχή σε απανωτά εγκλήματα.

λατση μ. ε. κουρκουλου

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}