Πάρτε βαλίτσες για να τα βάλετε: Αυτά τα 3 ζώδια θα βγάλουν λεφτά το 2023

 02/12/2023    08 : 05 : 57
2023
66 / 100

Το 2022 σιγά-σιγά μας αποχαιρετά, το 2023 είναι προ των πυλών και οι αστρολογικές προβλέψεις για τους 12 του ζωδιακού… δίνουν και παίρνουν για τη νέα χρονιά.

Ποια είναι όμως τα τρία ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά τους το 2023;

Τα ζώδια που θα βγάλουν λεφτά το 2023

Κριός

Είναι η στιγμή να αρπάξετε ότι ευκαιρίες έρχονται στην ζωή σας και να πάρετε κάθε ρίσκο που τόσο καιρό επιθυμούσατε. Ο Δίας από το ζώδιο σας ως τις 16 Μαΐου, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τη δουλειά σας, να έχετε προαγωγή, να δεχθείτε μία σπουδαία μεγάλη πρόταση και να κυνηγήσετε το όνειρο σας, το οποίο θα σας αποφέρει και πολλά χρήματα. Να θυμάστε πως την οικονομική εύνοια θα την νιώσετε ακόμη περισσότερο από τις 16/05 και μετά όπου ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου.

Ζυγός

Μπορεί για εσάς η νέα χρόνια να προβλέπεται με πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά, να εξοφλήσετε υποχρεώσεις και χρέη και να ξεκινήσετε την αποταμίευση σας. Το 2023 θα έχει πολλές ευκαιρίες για εσάς Ζυγούς προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδα σας και να αναλάβετε δουλειές και projects, τα οποία θα αυξήσουν τους λογαριασμούς στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.

Ιχθείς

Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τα οικονομικά σας! Οι κινήσεις που κάνατε το 2022, οι προσπάθειες, οι θυσίες, οι στερήσεις ή και τα μπλοκαρίσματα που δεχτήκατε θα σας βγουν σε καλό, γιατί από το ξεκίνημα του νέου έτους δέχεστε στήριξη, έχετε άνοδο και τονώνεται πολύ το εισόδημά σας.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}