Επιστήμονας του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan παραδέχεται την εμπλοκή του στη κατασκευή του COVID-19

Δευτέρα 03/10/2023    12 : 39 : 32
κινα covid
62 / 100

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός μου έδωσε 4 στελέχη κορονοϊού και μου ζήτησε να κάνω εξετάσεις και να βρώ ποιο είχε την καλύτερη ικανότητα να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερα είδη συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου!

Η πρώτη παραδοχή από τον ερευνητή του WIV Shao Chao σχετικά με την επιλογή του καλύτερου κατασκευασμένου στελέχους κοροναϊού!

By Τhe Wrong Man

Ο ερευνητής Shan Chao από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan έχει κάνει μερικές εκπληκτικές αποκαλύψεις.

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα του του στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν:

Έτσι, ο ερευνητής Shan Chao από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan παραδέχτηκε στον συνεντευξιαζόμενο μου ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός του του έδωσε τέσσερα στελέχη κορονοϊού και του ζήτησε να κάνει εξετάσεις και να βρει ποιο είχε την καλύτερη ικανότητα να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερα είδη και πόσο εύκολο ήταν να μολύνεις άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Η ομάδα του Shan Chao έκανε δοκιμές σε διαγονιδιακά ποντίκια με ανθρώπινους υποδοχείς ACE2, πιθήκους και κουνάβια. Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Shan Chao έφτασε στο σημείο να αποκαλεί τον κορωνοϊό «βιοόπλο».

Ανέφερε επίσης ότι αρκετοί από τους συναδέλφους του χάθηκαν κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Στρατιωτικών Αγώνων του 2019 στη Wuhan. Αργότερα, ένας από αυτούς αποκάλυψε ότι τους έστειλαν σε ξενοδοχεία όπου έμεναν αθλητές από διάφορες χώρες για να «ελέγξουν τις συνθήκες υγείας ή υγιεινής». Δεδομένου ότι ο έλεγχος της υγιεινής δεν απαιτεί ιολόγους, ο Shan Chao υποψιάστηκε ότι στάλθηκαν εκεί για να διαδώσουν τους αθλητές και συνοδούς οι οποίοι θα επέστρεφαν σε 110 και πλέον χώρες τον ιό.

Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2020, ο Shan Chao είπε ότι στάλθηκε στη πόλη Xinjiang για να ελέγξει την κατάσταση της υγείας των Ουιγούρων που ήταν φυλακισμένοι στα στρατόπεδα επανεκπαίδευσης, ώστε να απελευθερωθούν νωρίτερα. Για άλλη μια φορά, δεδομένου ότι για τη διεξαγωγή υγειονομικών ελέγχων δεν απαιτείται ιολόγος, άφησε έντονα να εννοηθεί ότι στάλθηκε εκεί είτε για να διαδώσει τον ιό είτε για να παρατηρήσει πώς ο ιός λειτουργούσε στους ανθρώπους.

Οι παραπάνω συγκλονιστικές πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στον συνεντευξιαζόμενο μου από τον ίδιο τον Shao Chao κατά την περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2020.

Πέρασα μια αποκλειστική συνέντευξη με αυτόν τον πληροφοριοδότη και δημοσίευσα το πλήρες κείμενο της 34λεπτης συνέντευξης στον ιστότοπό μου.

Το VIDEO της συνέντευξης έχει ανέβει στον ιστότοπο των μελών μου για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στις λεπτομέρειες. Θα παράσχω τους συνδέσμους για τη μεταγραφή και το video στην ενότητα περιγραφής ή σχολίων κάτω από αυτό το βίντεο.

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια σύντομη επισκόπηση του περιεχομένου της συνέντευξης, του Shan Chao και του τρόπου με τον οποίο πήρα αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να ακούσετε αυτές τις λεπτομέρειες, μπορείτε να παραλείψετε να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη ή να παρακολουθήσετε πρώτα το αρχικό βίντεο και μετά να επιστρέψετε για να παρακολουθήσετε την υπόλοιπη εισαγωγή μου. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε πρώτα την εισαγωγή μου και στη συνέχεια να προχωρήσετε στο αντίγραφο της συνέντευξης ή στο video.

Ο Shan Chao δήλωσε ότι τον Φεβρουάριο του 2019, ο προϊστάμενός του του παρείχε τέσσερα στελέχη κορονοϊού στην πόλη Nanjing στην Κίνα. Είχε την αποστολή να ελέγξει την αποτελεσματικότητα αυτών των στελεχών και πόσο αποτελεσματικά θα μπορούσαν να μολύνουν ή να μεταδώσουν σε άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Shan Chao πραγματοποίησε δοκιμές σε διαγονιδιακά ποντίκια με ανθρώπινους υποδοχείς ACE2, κουνάβια και πιθήκους. Η ομάδα του ολοκλήρωσε τις δοκιμές γύρω στον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019.

Ο Shan Chao ανέφερε ότι έλαβε πλήρως «ολοκληρωμένα» στελέχη και η αποστολή του ήταν να προσδιορίσει ποιο στέλεχος θα μπορούσε να μολύνει τα περισσότερα είδη. Δήλωσε ρητά ότι αυτά τα στελέχη κατασκευάστηκαν τεχνητά και μάλιστα χρησιμοποίησε τον όρο «βιοόπλο» για να τα περιγράψει.

Όσον αφορά τις εικασίες για εξάπλωση του ιού κατά τη διάρκεια των Στρατιωτικών Παγκόσμιων Αγώνων της Wuhan, ήταν αποκλειστικά εικασίες του Shan Chao. Το μόνο γεγονός που γνώριζε ήταν ότι αρκετά μέλη της ομάδας του εξαφανίστηκαν από τους κανονικούς σταθμούς εργασίας τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αργότερα, ένας από αυτούς ανέφερε αόριστα ότι τους έστειλαν σε ξενοδοχεία όπου έμεναν αθλητές από διάφορες χώρες για να «ελέγξουν την υγιεινή». Η εικασία για τη διάδοση του ιού ήταν μόνο εικασία του Shan Chao, επειδή ο έλεγχος της υγιεινής δεν απαιτεί ιολόγους, οπότε υποψιάστηκε ότι είχαν σταλεί εκεί για να διαδώσουν τον ιό.

Οι εικασίες για εξάπλωση του ιού στο Xinjiang βασίστηκαν επίσης στην εικασία του πληροφοριοδότη. Το μόνο γεγονός που γνωρίζει ο πληροφοριοδότης είναι ότι τον Απρίλιο του 2020, ο Shan Chao έστειλε μηνύματα στον πληροφοριοδότη σε μια πτήση που επρόκειτο να πετάξει από το Wuhan στο Xinjiang.

Ο Shao Chao είπε ότι πήγαινε στους καταυλισμούς επανεκπαίδευσης στο Xinjiang για να κάνει υγειονομικούς ελέγχους στους ανθρώπους εκεί. Δεδομένου ότι η διεξαγωγή υγειονομικών ελέγχων δεν απαιτεί επίσης ιολόγους, ο πληροφοριοδότης υποψιάστηκε ότι εμπλέκεται σε κάτι που σχετίζεται με τον ιό.

Αυτή είναι λοιπόν μια σύντομη περίληψη της συνέντευξης.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό του Shan Chao.

Σε αυτό το άρθρο ( this article ) που δημοσιεύτηκε στη στήλη “Raising the Party Flag, Unity in Fighting the Epidemic” στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan, αναφέρει ότι ο Shan Chao γεννήθηκε το 1985, επομένως θα πρέπει να είναι 38 ετών φέτος. Είναι ο αρχηγός της ομάδας στον τομέα των ασθενειών και των εμβολίων arbovirus και το 2020 αναγνωρίστηκε ως ο νέος της χρονιάς στο Wuhan Institute of Virology.

Αυτό είναι ένα video που δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για να επαινέσει τους Νέους της Χρονιάς για το 2020. Κυκλοφόρησε στις 29 Μαΐου 2020. Το κατέβασα από τον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ιολογίας της Wuhan και πρόσθεσα μια αγγλική μετάφραση. O Shan Chao είναι ένα από τα άτομα που εμφανίζονται σε αυτό το video.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, ο Shan Chao απέκτησε το διδακτορικό του στη Βιοχημεία και τη Μοριακή Βιολογία από το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan, Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, από το 2010 έως το 2014.

Από τον Μάρτιο του 2013 έως τον Οκτώβριο του 2015, εργάστηκε ως βοηθός ερευνητής στο Novartis Institute for Tropical Diseases στη Σιγκαπούρη. Από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2019, συνέχισε τη μεταδιδακτορική του έρευνα στο Ιατρικό Παράρτημα του Πανεπιστημίου του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τώρα, είναι ερευνητής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και το επίσημο προφίλ του δείχνει επίσης ότι είναι διδακτορικός επόπτης.

Από τον Απρίλιο του 2022 έως τώρα, έχει επίσης υπηρετήσει ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Βιοασφάλειας της Wuhan, το οποίο είναι το περίφημο εργαστήριο Wuhan P4.

Με άλλα λόγια, προήχθη μετά το ξέσπασμα της πανδημίας το 2022.

Για έναν ερευνητή γύρω στα 30 να γίνει αρχηγός ομάδας, επόπτης διδακτορικού και τελικά αναπληρωτής διευθυντής του εργαστηρίου Wuhan P4 είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Ο Shan Chao πρέπει να έχει ισχυρές επαγγελματικές ικανότητες και εκτιμάται ιδιαίτερα από τις αρχές.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, μέντοράς του ήταν ο Pei-Yong Shi, ένας Κινέζος επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Ο Pei-Yong Shi είναι επίσης προσκεκλημένος καθηγητής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Nanjing.

Είναι επίσης ειδικά διορισμένος ερευνητής στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και έχει άμεση συνεργασία με τον Qin Chengfeng από την Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών PLA.

ΠΗΓΗ-Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}