Για κλάματα: Τελειώνουν τα εισιτήρια στο μετρό λόγω…έλλειψης χαρτιού

 13/04/2024    03 : 17 : 35
μετρο
71 / 100

Ορατός είναι ο κίνδυνος τις επόμενες ημέρες να μην υπάρχουν χάρτινα εισιτήρια διαθέσιμα στα αυτόματα μηχανήματα και στα εκδοτήρια του μετρό, καθώς σύμφωνα με τους εργαζομένους το χαρτί… τελειώνει, με ευθύνη της αρμόδιας διεύθυνσης που αμέλησε όπως λένε να παραγγείλει εγκαίρως νέα παρτίδα!

Μιλώντας στο Open, ο Σπύρος Ρεβύθης, πρόεδρος των εργαζομένων στο μετρό, ήδη τα εκδοτήρια έχουν μείνει χωρίς ρολά χαρτιού και κάνουν τη δουλειά τους “μόνο με ρετάλια που έχουν απομείνει”. Ο ίδιος τόνισε ότι οι εργαζόμενοι είχαν ενημερώσει πριν από μήνες τη διοίκηση ότι το χαρτί τελειώνει και οι σχετικές διαδικασίες κινήθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, όμως μόλις χθες πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο η παραγγελία.

Σύμφωνα με τον κ. Ρεβύθη, εφόσον η παραγγελία από το εξωτερικό δεν έρθει έγκαιρα και εξαντληθούν τα χάρτινα εισιτήρια, θα πρέπει η διοίκηση να επιτρέπει δωρεάν την επιβίβαση στο μετρό. “Σε περίπτωση που δεν έχουμε ρολά χαρτιών για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες, αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να παρθεί μια απόφαση γενναία και να ανοίξουν τις πύλες. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Αν τελειώσουν τα εισιτήρια, δε φταίει ο κόσμος να μην μπορεί να πάει στις δουλειές του, θα φταίει η εταιρεία”. Σημειωτέον ότι, κατά τον ίδιο, η ζημία για την εταιρεία από κάτι τέτοιο θα ήταν περί το 1.000.000 τη μέρα.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}