Διευκολύνουν το πλιάτσικο: Θα δίνουν δάνεια για να αρπάζονται περιουσίες μέσω πλειστηριασμών!

Τρίτη 04/10/2023    12 : 37 : 28
πλειστηριασμοι
70 / 100

Προσέξτε πως θα διευκολύνουν το επερχόμενο μέγα-πλιάτσικο. Διαβάστε τι μεταδίδει το bankingnews.gr :

«Ένα νέο εργαλείο έχετε πλέον στη διάθεσή σας όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ακίνητο, μέσα από τη διαδικασία του πλειστηριασμού. Πλέον έχετε την δυνατότητα, μέσω τραπεζικού δανεισμού να χρηματοδοτήσετε αυτή σας την κίνηση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, ως ενδιαφερόμενος πλειοδότης, δεν θα χρειάζεται πλέον να διαθέτετε όλο το ποσό για την αγορά του ακινήτου σε μετρητά, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Έτσι, πρακτικά, η συγκεκριμένη αγορά ανοίγει και απευθύνεται σε περισσότερους υποψήφιους αγοραστές και κυρίως σε μεγαλύτερο αριθμό από ιδιώτες.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:
Αυτή η δυνατότητα χρηματοδότησης αφορά συγκεκριμένα ακίνητα, τα οποία είναι αποπερατωμένα και πλήρους κυριότητας. Επιπλέον μέχρι την ημερομηνία πλειστηριασμού τους πρέπει να μεσολαβεί διάστημα ικανό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης του δανείου.
Το δάνειο που μπορείτε να πάρετε φτάνει έως και το 70% της τιμής πρώτης προσφοράς του ακινήτου που θα διεκδικήσετε.

Πού μπορείτε να βρείτε τα ακίνητα

Πώς, όμως, μπορεί κάποιος να βρει ποια ακίνητα είναι επιλέξιμα προς χρηματοδότηση; Μέσω του Landea.gr, της μοναδικής πλατφόρμας, που περιλαμβάνει όλα τα ακίνητα προς πλειστηριασμό. Εκεί, μπορείτε να δείτε ποια είναι αυτά τα ακίνητα, που μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση. Και όχι μόνο αυτό.

Το Landea.gr σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τράπεζα, που παρέχει χρηματοδότηση για τα ακίνητα αυτά, συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα.

Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος σε πλειστηριασμό

Το πρώτο και βασικό βήμα για συμμετοχή σε πλειστηριασμό είναι να βρείτε το ακίνητο, που ικανοποιεί τις επενδυτικές σας ανάγκες.
Και για να μη χάνετε χρόνο και χρήμα, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, με ένα click, στο Landea.gr.
Διότι είναι η μοναδική υπηρεσία, που περιέχει:
Την πλήρη λίστα με τα ακίνητα, που θα πλειστηριαστούν
Με περίπου 200 νέα ακίνητα να προστίθενται καθημερινά
Γι’ αυτό και το επισκέπτονται πάνω από 300.000 χρήστες κάθε μήνα, αναζητώντας ευκαιρίες σε πλειστηριασμούς.

Στο Landea.gr μπορείτε:

Να κάνετε εύκολα αναζήτηση με βάση τα κριτήρια επιλογής σας για να βρείτε ακίνητα που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
Να λαμβάνετε άμεσα ενημερώσεις με τα νέα ακίνητα σε πλειστηριασμό που πληρούν τα κριτήριά σας, κάνοντας δωρεάν εγγραφή.
Να βρείτε σημαντικές πληροφορίες για τη διαδικασία του πλειστηριασμού και απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.
Να αποκτήσετε πρόσβαση σε χρηματοδότηση για την απόκτηση ακινήτου. Με τον τρόπο αυτό ξεπερνιέται και ένα από τα εμπόδια, που περιόριζε τη συμμετοχή ιδιωτών σε πλειστηριασμούς.
Nα βρείτε επαγγελματίες, που θα διευκολύνουν τη συμμετοχή σας σε πλειστηριασμούς, προσφέροντάς σας την απαραίτητη καθοδήγηση στον νέο εναλλακτικό τρόπο απόκτησης ακινήτου.»

…………………………………………………………….

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}