Μας έβαλε στα μνημόνια, χαντάκωσε τη χώρα και τώρα “ζωή και κότα”…για τον ΓΑΠ

 11/12/2023    12 : 53 : 11
γαπ
70 / 100

ΓΑΠ: «Ζωή και κότα» για τον αιώνιο καρναβαλιστή

Γράfει ο bomber

Ζει εντελώς σε έναν άλλο κόσμο. Και όχι μόνο γλεντάει αμέριμνος αλλά βρήκε και το σθένος (κατά πολλούς θράσος) να κάνει και δηλώσεις για το καρναβάλι και τους χορούς! Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ενόψει του καρναβαλιού, ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στην Πάτρα, όπου παρακολούθησε από κοντά την μεγάλη παρέλαση στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου. Ο ίδιος, μιλώντας στους παρουσιαστές του καρναβαλιού δήλωσε: «Η Πάτρα μετά από αρκετά χρόνια ξαναχορεύει με τους ρυθμούς του καρναβαλιού και απογειώνεται. Καλωσορίζουμε όλους εκείνους που αποφάσισαν να έρθουν και να γλεντήσουν. Ευχόμαστε να περάσουν καλές στιγμές. Καλή και ασφαλή διασκέδαση!».

γαπ καρναβαλι

Επειδή τώρα τελευταία έχει αρχίσει πάλι να απασχολεί την πολιτική επικαιρότητα με διάφορα γεύματα που κάνει, έκρινε σκόπιμο να μας ξαναθυμίσει την παρουσία του και από το καρναβάλι… Μιλάμε για τον άνθρωπο του οποίου πολλές φορές πληρώσαμε ακριβά όχι την παρουσία του αλλά την απουσία της σκέψης του.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την δήλωση που είχε κάνει σε συνέντευξη Τύπου στον Καναδά όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών; Την εξωφρενική δήλωση για τα ελληνοτουρκικά: «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς». Είχαν προηγηθεί εκείνη η ιλαρή εκτέλεση ζεϊμπέκικου για χάρη του Ισμαήλ Τζεμ και η εμετικά δουλοπρεπής «ελληνοτουρκική φιλία». Ή μήπως να θυμηθούμε το Καστελόριζο και την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια.

Αιώνιος τουρίστας και καρναβαλιστής η εικόνα του σε κάνει να θες να σπάσεις την τηλεόραση…

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}