Βρόχη οι πλειστηριασμοί και στη Κρήτη

 27/01/2023    06 : 46 : 58
pleistiriasmos akinita
66 / 100

Εκατοντάδες είναι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί τις επόμενες ημέρες και μέσα στην χρονιά που διανύουμε . Είναι πολλοί αυτοί που μέχρι την εκπνοή του έτους θα χάσουν σπίτι , κατάστημα , εκτάσεις γης ακόμη και πολυτελή ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Κρήτη.

Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενος κουμπιου στο γραφείο του συμβολαιογράφου που έχει οριστεί και διαρκεί μέχρι δύο ώρες . Οι κόποι μιας ζωής για αρκετούς, που έπεσαν έξω την περίοδο της οικονομικής κρίσης, χάνονται σε μερικά λεπτά …

Μεταδίδει το ekriti.gr

Πολυτελή ξενοδοχεία αλλάζουν χέρια

Ενα οικογενειακό All Inclusive πολυτελές θέρετρο κτισμένο πανοραμικά στον λόφο, λίγο έξω από την Χερσόνησο στην Κρήτη. Η μαγευτική θέα στο Κρητικό Αρχιπέλαγος και ιδιαίτερα το ηλιοβασίλεμα, μέσα από τους πολύχρωμους κήπους του ξενοδοχείου, θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστα. Έτσι παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στη δημοφιλή και κοσμοπολίτικη Χερσόνησο.

Αυτή την ειδυλλιακή εικόνα, όμως, έρχεται να «ταράξει» μια περιπέτεια καθώς το συγκεκριμένο μεγάλο αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα, έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό τον ερχόμενο Δεκέμβριο με τιμή εκκίνησης 19.015.000 ευρώ…

Συγκεκριμένα, το σφυρί θα χτυπήσει, -εάν μέχρι τότε δεν γίνουν κινήσεις όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την αποτροπή του-, στην εκπνοή της χρονιάς, στις 30 Δεκεμβρίου 2022.

Ηδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με αγοραστή, ο οποίος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει.Το ακίνητο περιλαμβάνει μια έκταση συνολικής επιφάνειας 38.154,31 τ.μ., η οποία βρίσκεται στην Χερσόνησο. Στην εν λόγω έκταση έχουν ανεγερθεί κτιριακές εγκαταστάσεις, στις οποίες λειτουργεί το πολυτελές κτηριακό συγκρότημα.

Το δέυτερο ξενοδοχείο που αλλάζει χέρια βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας σε απόσταση 500 μέτρων από Παραλία Λυγαριά και προσφέρει εξωτερική πισίνα και δωρεάν πάρκινγκ.

Τα δωμάτια έχουν σύγχρονη διακόσμηση και περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση και παροχές τσάι/καφέ. ντους, σεσουάρ και πετσέτες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα στο μπάρμπεκιου εστιατόριο. Στο lounge bar του ξενοδοχείου μπορεί ο κάθε επισκέπτης να χαλαρώσει δοκιμάζοντας εξαιρετικά κοκτέιλ. Το πολυτελές εστιατόριο προσφέρει πιάτα ελληνικής κουζίνας όμως βγαίνει στο ηλεκτρονικό σφυρί για 996.000 χρέος . Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει οριστεί για την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς στις 30 Δεκεμβρίου.

……………………………………………………………………………………………………………

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}