Χαλκιδική: Προσπάθησαν να βγάλουν και πάλι από το σπίτι του τον 81χρονο στα Φλογητά
Ενώ στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου ο δικηγόρος του, Φ. Μπαμπανής ζητούσε αναβολή εκδίκασης, στα Ν. Φλογητά την ίδια ώρα, δικαστικοί επιμελητές, και δικηγόροι, εκ μέρους του ανθρώπου που απέκτησε το ακίνητο στον πλειστηριασμό, προσπάθησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι, ξανά, τον κ. Θεόφιλο, ασκώντας μάλιστα βία ώστε να ωθήσουν με το αναπηρικό καροτσάκι εκτός οικίας.
Θυμηθείτε και εδώ:
Πρώτη νίκη του ξεσπιτωμένου ΑμεΑ στα Φλογητά: Με προσωρινή διαταγή επιστρέφει σπίτι του!
Για αρκετή ώρα έμειναν οι δικαστικοί επιμελητές εντός του σπιτιού, μη αποδεχόμενοι την απόφαση που βγήκε την περασμένη εβδομάδα και βάσει της οποίας η οικογένεια κατάφερε να μπει στο σπίτι της.
Παρά το γεγονός ότι οι κλειδαριές άλλαξαν για άλλη μια φορά, ο κ. Θεόφιλος θα παραμείνει στο σπίτι ακολουθώντας τη νόμιμη οδό και τις δικαστικές αποφάσεις.
Τελικά όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας εχθές στο Kontra Channel κοιμάται πάλι στο μπαλκόνι: