Άρχισαν τα όργανα: Καταδικάστηκε γιατί δεν φεύγει από το σπίτι του, που έχασε σε πλειστηριασμό!

 24/09/2023    09 : 15 : 50
πλειστηριασμοι
63 / 100

«To αγόρασα 80.000 ευρώ με δάνειο που πήρα από την τράπεζα. Λόγω της κρίσης δεν μπορούσα να το πληρώσω. Μου το πήραν για 30.000 ευρώ. Μένει η μάνα μου μέσα η οποία είναι 90 χρονών και είναι η πρώτη της κατοικία. Στις 15 Ιουλίου έκαναν έξωση στη μάνα μου. Την πέταξαν σαν σκουπίδι.»

Φυλάκιση 8 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν 63χρονο άνδρα ο οποίος αρνείται να βγει από σπίτι που έχασε σε πλειστηριασμό. Κρίθηκε ένοχος για “διατάραξη οικιακής ειρήνης” ενώ άσκησε έφεση που είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

“Έχω αγοράσει το σπίτι του μέσω πλειστηριασμού. Όλα νόμιμα, έχει γίνει έξωση αλλά ο κατηγορούμενος συνεχίσει να μένει μέσα. Είναι η δεύτερη του κατοικία. Έχει καρφώσει την πόρτα. Λέει: “Είναι δικό μου, δεν πρόκειται να μου το πάρεις”. Την μια φορά έσπασε τις κλειδαριές, την άλλη το παράθυρο του μπάνιου και μπήκε μέσα… Μετά, ήρθαμε στα χέρια, μου προκάλεσε εκδορές. Έχω υποβάλει 11 μηνύσεις” ανέφερε η μάρτυρας η οποία αγόρασε το σπίτι στον πλειστηριασμό.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε τα εξής: “Αγόρασα το σπίτι 80.000 ευρώ, με δάνειο που πήρα από την τράπεζα. Λόγω της κρίσης δεν μπορούσα να το πληρώσω. Μου το πήραν για 30.000 ευρώ. Μένει η μάνα μου μέσα η οποία είναι 90 χρονών και είναι η πρώτη της κατοικία. Έκανα ανακοπή και τους είπα να περιμένουν το δικαστήριο.

Στις 15 Ιουλίου έκαναν έξωση στη μάνα μου. Την πέταξαν σαν σκουπίδι. Τουλάχιστον μπορούσαν να περιμένουν ένα μήνα, να γίνει το δικαστήριο. Η μητέρα μου παθαίνει κρίσεις δεν μπορεί να φύγει από αυτό το σπίτι. Έχει μάθει εκεί. Εγώ έχω δικό μου σπίτι. Ο πλειστηριασμός είναι παράνομος, δεν μπορούν με ένα χαρτί να μας πετάξουν έξω”.

Μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης ο 62χρονος ανέφερε ότι: “Αύριο θα με έχετε πάλι εδώ… Έμαθα ότι πάλι με ψάχνει η αστυνομία”.

ΠΗΓΗ

………………………………………………………..

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}