Τι δεν καταλαβαίνεις;; Για να «σωθούμε» πρέπει να “χαθούν”…7 δις άνθρωποι

 02/03/2024    08 : 23 : 23
wef
67 / 100

Ο Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν γίνει αντικείμενο πολλών κατηγοριών που συχνά χαρακτηρίζονται ως «θεωρίες συνωμοσίας».

Μία από τις πιο συχνές «κατηγορίες» που αντιμετωπίζει ο Κλάους Σβαμπ, είναι ότι οργανώνει μεθοδικά την εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης με σκοπό τον έλεγχο όχι μόνο των λαών, αλλά και την μείωση του πληθυσμού της Γης!

Φυσικά, τέτοιες θεωρίες μοιάζουν εξωπραγματικές και είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αποδεκτές, ενώ ο ίδιος ο Σβαμπ και οι υποστηρικτές του κάνουν λόγο για «λαϊκισμό» και «θεωρίες συνωμοσίας» με σκοπό να βλάψουν την εικόνα και να υποβαθμίσουν την «προσφορά» του WEF.

Η συγκεκριμένη κυρία πάντως που συμμετέχει στο Φόρουμ, ακούγεται ξεκάθαρα να χαρακτηρίζει την αύξηση του πληθυσμού της γης ως το μέγιστο πρόβλημα, πολύ μεγαλύτερο από όλα τα άλλα προβλήματα που μας απασχολούν. Σύμφωνα μάλιστα με τον ισχυρισμό της, για να επανέλθει η «κανονικότητα» και να «σωθούμε», θα πρέπει ο ανθρώπινος πληθυσμός να επανέλθει στα επίπεδα του 1500 μ.Χ. Δηλαδή να «εξοντωθούν» μόλις 7,200,000,000 άνθρωποι, καθώς ο πληθυσμός την συγκεκριμένη εποχή έφτανε τα 500,000,000 ψυχές. Σήμερα, κοντεύουμε τα 8 δις.

ΠΗΓΗ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}