Άδωνις Γεωργιάδης: Υπάρχει σε ευρωπαϊκή χώρα προστασία πρώτης κατοικίας;;

Τρίτη 04/10/2023    04 : 23 : 21
γεωργιαδης
64 / 100

Μισές αλήθειες και αλληλοκατηγορίες μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα κόκκινα δάνεια. Η αλήθεια είναι μία, και τα 2 κόμματα έστρωσαν τον δρόμο για το πλιάτσικο που θα έρθει…

Για τον Πτωχευτικό Κώδικα και την προστασία της πρώτης κατοικίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον αέρα του OPEN ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη ΝΔ και ο Γιώργος Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι ο Πτωχευτικός Κώδικας «ήταν υποχρεωτικό να έρθει γιατί είναι ευρωπαϊκή οδηγία και όποιο κόμμα πιστεύει ότι πρέπει να είμαστε στην Ε.Ε. θα το ψήφιζε υποχρεωτικά».

Ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε ότι «δεν υπάρχει σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα τέτοιος κώδικας».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ρώτησε αν υπάρχει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα προστασία πρώτης κατοικίας και με τον συνομιλητή του να απαντά: «Βεβαίως σε πολλές».

«Κάντε Google στο κινητό σας και πείτε μου μια» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Στην Καλιφόρνια υπάρχει, ας ξεκινήσουμε ανάποδα».

« Είναι στην ΕΕ η Καλιφόρνια; Ευρωπαϊκή Ένωση σας είπα, έχετε μπερδέψει και τον πλανήτη» είπε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Τσίπρα να δηλώνει: «Όχι, όχι… Αλλά είναι η πιο προχωρημένη καπιταλιστική περιοχή…».

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #5dacee;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 450px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}