Τελευταία νέα

Τελευταία νέα

Κατηγορίες Bloghttps://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_5.html

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ;;; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΣΚΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ !!!

ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΙΕΡ ΟΙ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ 
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 100 Ελληνες σκιέρ που έκαναν Χριστούγεννα στις Ελβετικές Άλπεις !!!
Με στόχο να διερευνήσουν αν πίσω από τις πολυτελείς διακοπές τους στα κοσμοπολίτικα θέρετρα των Άλπεων υπάρχουν ίχνη... φοροδιαφυγής, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ βάζουν στο στόχαστρό τους 100 και πλέον Έλληνες σκιέρ που εξάσκησαν το αγαπημένο τους σπορ στην Κουρσεβέλ και το Βαλ ντ' Ισέρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ στον περσινό ανάλογο έλεγχο που έκαναν έβγαλαν... λαυράκια! Μάλιστα, για να διαπιστώσουν αν τα έξοδα των πολυτελών χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στα πανάκριβα χειμερινά θέρετρα δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους, χρειάστηκε να ταξιδέψουν και στην Κουρσεβέλ. Εκεί οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορείων και κοσμηματοπολειών μαρτύρησαν ότι οι Ελληνες είναι από τους καλύτερους πελάτες τους και αποκάλυψαν όλες τις αγορές που έκαναν.
Επειδή, όμως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τα νέα κυκλοφόρησαν, όσοι θέλησαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να «δραπετεύσουν» για λίγο στις Αλπεις αποφάσισαν να αλλάξουν θέρετρο. Ετσι φέτος, οι Ελληνες σκιέρ των Αλπεων «μετακόμισαν» από την Κουρσεβέλ στην Βαλ ντ' Ισέρ.

Πηγή: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 100 Ελληνες σκιέρ που έκαναν Χριστούγεννα στις Αλπεις | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/247332/sto-stohastro-toy-sdoe-100-ellines-skier-poy-ekanan-hristoygenna-stis-alpeis#ixzz3yC6y5sEp
SSL Certificates